Παραγγελίες:
2441 072 663
6989 417 507

Σχετικά με εμάς

Η εταιρία μας V4B (Vape for Breath) δραστηριοποιείται στο χώρο του ατμίσματος από το 2011, στην καρδιά της Θεσσαλίας, από όπου ξεκίνησαν όλα!

Στόχος μας να πετύχουμε κάτι πολύ δύσκολο,να φέρουμε τους καπνίστες πιο κοντά στο ηλεκτρονικό τσιγάρο, με σκοπό να απομακρυνθούν από τις εκατομμύρια καρκινογόνες ουσίες του καπνίσματος. Συγχρόνως την εξοικονόμιση χρημάτων των καταναλωτών, καθώς το ηλεκτρονικό τσιγάρο έχει σαφώς μικρότερο κόστος έναντι του κοινού τσιγάρου.

Αποσκοπούμε να σας μυήσουμε στον φανταστικό κόσμο του ατμίσματος, να σας απομακρύνουμε από οτιδήποτε βλαβερό για την υγεία σας αλλά και να σας συστήσουμε ένα καινούριο χόμπι που πραγματικά ευχόμαστε να το αγαπήσετε όσο εμείς!

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρίες, κυρίως της Ευρώπης, προκειμένου να σας παρέχουμε την άριστη ποιότητα αλλά και πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές!  Είμαστε στο χώρο του ηλεκτρονικού τσιγάρου για να κάνουμε την εμπειρία του χρήστη ευκολότερη και πάνω από όλα ασφαλέστερη, παρέχοντας σας αμέτριτες επιλογές σε ηλεκτρονικά τσιγάρα, υγρά αναπλήρωσης, αξεσουάρ και όχι μόνο προκειμένου να ικανοποιηθούν οι προσωπικές ανάγκες του εκάστοτε καταναλωτή!

Προσπαθούμε να σας παρέχουμε, και στο Eshop αλλά και στα φυσικά μας καταστήματα, την καλύτερη αγοραστική εμπειρία, την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, τις καλύτερες τιμές, τη γρήγορη παραλαβή των προιόντων αλλά και after sale support σε οτιδήποτε χρειαστείτε. Θα συνεχίσουμε να παραμένουμε ενημερωμένοι για οτιδήποτε συμβαίνει στον κόσμο του ατμίσματος και να σας παρουσιάζουμε ότι νεότερο κυκλοφορεί στην αγορά!

 

Ιστορία μας:

  • Το 2011 κάναμε τα πρώτα βήματα στο χώρο του ατμίσματος καθώς άνοιξαμε το πρώτο φυσικό κατάστημα στην πόλη της Καρδίτσας
  • Μετέπειτα το 2013 ανοίξαμε το δεύτερο κατάστημα στην πόλη των Τρικάλων 
  • Το 2016, μετά από την προτροπή των πελατών μας, αποφάσισαμε πως ήρθε ο καιρός να ανοίξουμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα
  • Το 2020 αποφασίσαμε να ανοίξουμε το κατάστημα μας στη πόλη της Λάρισας

 

Με πλήρη σεβασμό και επαγγελματισμό ευχόμαστε σε κάθε ατμιστή, καλά ατμίσματα και μακροχρόνιες συνεργασίες!!!

 

 

 

 

 

(**Σημαντική Σημείωση: Η πώληση αλλά και η χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου δεν συνίσταται σε έγκυες και θυλάζουσες γυναίκες, άτομα ηλικίας κάτω τον 18 ετών,άτομα με χρόνιες καρδιακές παθήσεις,άτομα με διαβήτη αλλά και άτομα που έχουν άσθμα. Χρησιμοποιείτε υπεύθυνα!)